PRO ACTION - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ki az a Pro Action cég egyáltalán?

A Pro Action az Egyesül államok egyik legnagyobb és legkorábban alapított, off road futómű tuningra szakosodott műhelye. A céget egy George Quay nevű úriember alapította 1977-ben. George dolgozott futóműsepcialistaként profi amerikai és vb-s top csapatok részére, valamint saját rovata volt a MotocrossAction magazinban "Suspension", azaz futómű címmel. Pro Action rendszerekkel nyertek több profi motocross, supercross és endurcross versenyt az Egyesült államokban és a világ számos más pontján. Magyaroszágon a hazai krosszéletben évtizedek óta résztvevő Déczi Ferenc látja el a képviseletet és építi be a termékeket. Fia, Déczi Balázs többszörös magyar bajnok és a mai napig aktív profi versenyző.


Miért kell nekem tuning futómű?

A széria futóművek jelentős része felhasználók igen széles spectrumának igyekszik megfelelni. Egy motort a szalonból megvehet egy 65 kilós profi és egy 120 kilós amatőr pilóta is. Nyilvánvalóan nem lesz nekik megfelelőugyanaz a teleszkóp beállítás, ezért személyre kell szabni a széria terméket. A felhasználó pontos igényeit figyelembe véve épített futómű nagy mértékben növeli a biztonságot, a komfortérzetet és az önbizalmat a motoron.


Ki segít nekem beállítani az elkészült futóművem?

A futóművet eleve egy nagyjából megfelelő alapbeállítással adjuk át, és ellátunk alavető információkkal a beállítással kapcsolatban. Ettől függetlenül természetesen bármikor állunk vevőink rendelkezésére, amennyiben bármilyen kérdés merülne fel. Nem hagyunk magadra ha baj van!


Szerintem ez túl drága! Egy haverom olcsóbban "átszelepeli". Minek nekem Pro Action?

Megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal a széria teleszkópot is jó szintre lehet hozni a rugó kicserélésével valamint a szelepek átrendezésével, de ehhez lehet hogy tízszer kell szétszedni, és rengeteg lemezt vásárolni, ami már nem biztos, hogy olcsó. Rengeteg teszteléssel és kísérletezéssel lehet eredményt elérni, de olcsóbb nem lesz mint a Pro Action, ráadásul egy több mint 30 éves múltra visszatekintő, piacvezető cég adatbázisával, labor színvonalával és anyagminőségével elég nehéz házilag versenyezni. A Pro Action nem találgat, hanem pontosan tudja, hogy melyik versenyzőnek mit kell beépíteni.