PRO ACTION ISMERTETŐ

A biztonságos, élvezetes motorzásnak és az eredményes versenyzésnek elengedhetetlen része a személyre szabott futómű. Mivel a motorgyártók nem tudhatják előre a vásárló pontos tömegét, magasságát, a felhasználási körülményeket ( Motocross, Enduro, Supermoto stb... ) valamint versenytempóját, ezért igyekeznek olyan futóművel kiadni a motort ami kicsit mindenkinek megfelel, de senkinek sem tökéletes. Természetesen ezt próbálják a számukra legköltséghatékonyabb módon tenni. Ennek eredményeképpen a széria motor felfüggesztése rendkívül kevés esetben illeszkedik a vevő igényeihez, ezért indokolt ezt kiküszöbölni a konfortos és biztonságos motorozás érdekében.

Műhelyünkben a teleszkóp tuning folyamata a megfelelő információk begyűjtésével kezdődik ( tömeg, felhasználási terület, magasság, testsúly, korábbi tapasztalatok a széria futóművel ). Ezt követően kiválasztjuk a megfelelő erősségű rugót ( bizonyos esetekben a gyári rugó is megfelelő, így ez nem jelent többlet költséget ), majd a vásárló igényeinek leginkább megfelelő csillapitási rendszert. A Pro Action 12 féle csillapítási rendszert fejlesztett ki, és számtalan beállítást írt fel az évek alatt, így biztosan tudunk találni számodra megfelelőt. Az Egyesült államokban 99.5% - os elégedettségi rátával rendelkeznek a Pro Action termékek több ezer amatőr és profi versenyző véleménye alapján, míg Magyarországon jelenleg is több profi és amatőr használja 100%-os elégedettséggel. A házimaszek "átszelepelések" nem versenyezhetnek egy laborban, számítógépekkel és több ezer versenyző tapaszatalai fejlesztett professzionális rendszerrel. Nincs olyan off road szakág és tudás szint, amelyre a Pro Action ne tudna megoldást nyújtani! Felmerülő kérdések esetén tekintsd meg a gyakran ismételt kérdések oldalunkat!

Első futómű

Pro Action évek óta az egyik leginnovatíbb csillapítási megoldásokat kínáló cég a piacon. Jelenpillanatban 12 különbőző dugattyú közül lehet választani első teleszkópok részére, többszintű lemezeléssel. Ezek mindegyike több direkt áramlási ponttal rendelkezik mint a piacon kapható társaik. Ezen áramlási pontok kiküszöbölik a széria teleszkópok durvaságát és megelőzik a futamok végén érezhető fájdalmat. A nagy ugratások utáni lekoppanásoktól a hidraulikus koppanás gátló gondoskodik. A végeredmény egy kiválóan működő első teleszkóp, ami nem üti szét a kezed a rumplikon, mégsem koppan össze a nagy ugrások után.

Hátsó futómű

Az első teleszkópokhoz hasonlóan a Pro Action hátul is a többszintű lemezelés híve, egészen pontosan három szintű lemezelést alkalmazunk a hozzá illeszkedő dugattyúval. A rendszer angol neve "Three Stage Incremental System". A konkurencia képviselői közül többen is alkalmazott két lépcsős rendszerrel szemben a Pro Action nem pusztán eggyel több lépcsővel rendelkezik, hanem mindegyik lépcsőn belül fokozatosan építi fel a lemezeket. Ennek eredményeképpen egy rendkívük biztonságos, komfortos központi telót kapsz, ami stabilan tart tempónál, kisimítja a gödröket kigyorsításon és jobban bírja a nagy landolásokat.