SZERVÍZ

Pro Action tuning rendszerek beépítése mellett vállaljuk futóművek általános szervizelését és karbantartását. 12 éves gyakorlatunk alatt az ország legprofibb lengéscsillapító szervizévé nőttük ki magunkat, szinte minden csillapítóhoz van célszerszámunk, és adatbázisunk. Mi figyelünk a részletekre, az általad meg adott igény szerint újítjuk fel a csillapítóidat. A munkánk nyilvántartásba kerül, minden az általunk szervizelt csillapítóról adatbázist vezetünk, így bármikor elő tudjuk venni, tudjuk, hogy mikor és milyen munkát végeztünk rajta, milyen beállításokat használtunk. így a következő szerviznél is ugyan azt az minőséget tudjuk biztosítani a partnereink részére.

A reggel le adott csillapítókat olajcsere esetén még aznap de legkésőbb másnap át tudjuk adni.

Több megoldás közül lehet választani, raktáron tartunk ARIET és NOK szímeringeket, a legjobb minőségű, villaolajakkal dolgozunk. Vállaljuk a széria lengéscsillapítók átalakítást, ölins dugatyúkittekkel, de tudunk ajánlani, jobb minőségű öhlins és Wilbers csillapítókat is. Ha bajba kerültél, túrára vagy csak kirándulni indultál, és folyik a csillapítód, soron kívül segítünk!


Első teleszkóp javítás, mely tartalmazza:

- Mosás - tisztítás
- Cromszár Felületkezelés
- Olajcsere
+ szímering ( az írak típustól függőek ) + Olaj


Hátsó teleszkóp javítás, mely tartalmazza:

-Mosás - tisztítás
- Karmantyú csere
- Olajcsere
- Gáztöltés
- Rugóbeállítás


Továbbá vállaljuk még:

- BMW normál és ESA csillapítók javítását
- Sérült csillapítók javítását
- Elgörbült teleszkópok egyengetését
- Cromszár cserét
- Rúgók cseréjét
- Szelepelést


Telfonon vagy személyesen beállítási tanácsadást adunk, műhelyünkben vagy akár tesztpályán, versenyhelysznén további további segítséget nyújtunk! Információért kérem, keressen bennünket műhelyünkben, versenypályán vagy az alább telefonszámon:

+36-30-409-9518