MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ MOTORKERÉKPÁR-FELFÜGGESZTÉSI KÖZPONTJA

Off road tuning

WP ShowaKayabaÖhlins, mi megpróbáljuk a legtöbbet kihozni belőlük, huszonöt év élsport versenytapasztalat van mögöttünk, versenyeztünk Japán és Osztrák motorokkal is, 10 éve csak a legjobb rendszerekkel dolgozunk, Pénztárcától függően tudunk kínálni többfajta megoldást, nem mindig a legdrágább rendszer lehet a legjobb, pláne akkor, ha azt nem tudja a versenyző beállítani magának.

 

Első és hátsó rugók

Ez a legfontosabb egy versenymotornál, alapfeltétel, hogy a versenyző súlyának és a stílusának megfelelő erősségű rugót kapjon, természetesen csak abban az esetben, ha a gyári nem felel meg a versenyző súlyához. Ha ez nem passzól, ha netán túl puha vagy akár túl kemény akkor a legjobb rendszer sem működik jól, ezért ez az egyik dolog, amit tanácsolni tudok, hogy a rugóerőssége legyen pontos.

E-mailen vagy telefonon szívesen segítünk neked a rugó erősség helyes meghatározásban! 

Az elsőrugókat 2,5kg még a hátsókat pedig 5kg lehet választani.

 

Levegős rendszer

Levegős rendszer átalakítása, a könnyebb súly érdekében, több motormárka hozta a piacra az első csillapítók levegős rendszerét, de ezt elég kevesen szeretik, sok macerával állandó ellenőrzéssel jár, áttudjuk alakítani a levegős rendszert, hogy ismét rugók dolgozhassanak benne, így meg szüntethető lesz az állandó ellenőrzés, fix rugóerővel versenyezhetsz tovább.

 

Szelepkitt

Szelepkitt Pro Action azoknak a versenyzőknek ajánljuk, akik viszonylag kisebb költségvetéssel rendelkeznek, de mégis jó futóművel szeretnének, nekik ez lehet az ideális választás.

WPShowaKayaba, ezeket mind át tudjuk alakítani, hozzád igazítani, legyen az MX gyerekmotor, Enduro vagy 450-es nagymotor, Olyan rugózási rendszert építünk, mely lassú tempónál is kényelmes, és a leharcolt versenypályán is simán nyeli a gödröket, ki simítja a talajt.

Motor és évjárat, valamint versenyző súly megjelölésével kérj ajánlatot tőlünk!

 

Cartridge első patron

Cartridge első patron, az Öhlins, a WP és a kínál elsőpatronokat terepmotorokhoz, ez egy kicsit komolyabb beruházás igényel, ezeknek a használatával szinte kisimul a talaj elöted. Ebben az esetben az eredeti villaszárakba kerül beszerelésre a választott verseny patron, mely jobb tapadást, kezelhetőséget és szélsőségesebb állítási lehetőséget nyújt a motorkerékpár versenyző számára.

 

Komplett első csillapító

Komplett elsőcsillapító, mi az Öhlins és a WP csillapítók mellett rakjuk le a névjegyünket, mind a kettő márka, minőségi csillapítókat gyárt és jó háttér bázist biztosít, akik ezeket a márkákat válasszák azok maximálisan elégedettek lesznek vele.

 

Hátsó csillapító

Hátsó csillapító egyértelműen Öhlins és WP,  sokan a WP Trax szisztémára szavaznak, minden bizonnyal kiváló, de egyben bonyolult is, több hibalehetőséggel, drágább szervizköltséggel, addig az Öhlins TTX Flow hátsócsillapítója ugyan azt tudja, érdeklődésre elmondjuk mind kettő előnyét hátrányát, természetesen a döntés a te kezedben van.

Referenciáink között Hugyecz Erik, Tóth Ádám, Pergel Márk, Pergel Bence és Déczi Balázs!

Ha bővebb ismertetőt, esetleg árajánlatot szeretnél, úgy keress bennünket személyesen, levélben, vagy telefonon.