MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ MOTORKERÉKPÁR-FELFÜGGESZTÉSI KÖZPONTJA

Utcai tuning

Sokan elégedetlenek a motorjuk gyári futóművével, ki a keménységre, mások a csillapítók puhaságára panaszkodnak, vannak olyanok, akiknek magas, és vannak olyan akiknek meg alacsony a motorjuk, nagyon sok esetben az ilyen jellegű problémákon elég könnyű segíteni. A motorkerékpár gyárak nem tudják, hogy ki és milyen körülmények között szeretné használni a motorkerékpárját, ezért minden esetben egy átlag súlyú felhasználásra gyártják ezeket a gépeket.

Ilyen és ehhez hasonló esetekre több megoldást tudunk kínálni az ügyfeleinknek, telefonos vagy egy személyes beszélgetés után, feltárható a probléma és ennek tudatában tudunk segítséget nyújtani. Minden esetben szükséges a vezető és az utas súlya, és a motor várható terhelésére.

 

Alapszint

Legtöbb esetben első és hátsó rugók cseréjével sok probléma megoldható, tudunk Lineáris és Progresszív rugókat ajánlani előre és hátra is szinte minden motorkerékpárhoz.

 

2-es szint

Emulátor, ezt a szelepkittet azokba a motorokba ajánljuk, amelyeknek nincs semmilyen állítási lehetőség, ilyen esetben a csillapító belsejébe építünk be egy plusz szeleprendszert, amely jelentősen meg változtatja a motorkerékpár rugózását.

 

3-as szint

Ezt olyan motorokba kínáljuk, amelyek már elvannak látva állítható szelepekkel, ( húzó és nyomó fokozattal ) melyeket sokkal jobbra tudunk cserélni, kevesebb kattintással érezhetőbben reagálnak az ügyfél állítására. Több márkával is foglalkozunk, Öhlins, Race Tech, K-tech, Andreani ezek a cégek fejlesztenek viszonylag elfogadható áron első és hátsó szelepkitteket.

 

4. szint

Ebben a kategóriában már komolyabb alkatrészeket tudunk ajánlani, a Catridge kittektől, a komplett első és hátsó csillapítóig, melyek kifejezetten utcai és túra használatra vannak fejlesztve, nagy előnyük a gyors állíthatóság, a pontos út tartás, nagyobb terhelés esetén is meg marad a motor stabilitása.

 

Tanácsot vagy árajánlatot vagy írásba, telefonon vagy pedig személyesen tudunk adni, mivel minden egyes modellnél más-más lehetőségek vannak.