A Déczi Suspension 1998 óta foglalkozik a motorkerékpár lengéscsillapító forgalmazásával és javításával. Ez elmúlt évtized alatt Magyarország elsőszámú és egyetlen motorkerékpár-felfüggesztési központja lett!

A cég üzlete és szervize Budapesten található. Szakterületünk a gyári lengéscsillapítók átalakítása a tulajdonos igényeknek megfelelően, és minden típusú motorkerékpár csillapító szervizelése karbantartása, beleértve a az Utcai a Road Racing, Motoross, Enduro, Supermoto, Montain bike valamint a versenyautók lengéscsillapítóit is.
Ha kell akkor gondoskodunk a csillapítók ki és beszereléséröl, mivel sok esetben speciális emelőberendezésekre és szerszámokra van szükség.
Műhelyünket széles körben úgy tekintik, mint Magyarország legtisztább, leghatékonyabb műhelye és pozitív visszajelzéseket kapunk ügyfeleinktől!

Az eltelt évtizedek alatt folyamatos képzésben részesültünk az Öhlins és Pro Ation termékek javítás területén, de kiterjesztett háttérrel rendelkezünk a WP, a Showa, a Kayaba villákkal és hátsócsillapítókkal kapcsolatos szervizeléssel is.
Mint Öhlins és Pro Aticon hivatalos központ, szigorúan a gyártó irányelveinek megfelelően dolgozunk, a legmagasabb szintű minőség garantálása érdekében, az egyszerű olajcserétől az egyedi átépítésig.
Az ügyfeleink nagy előnyeit élvezheti a 25 éves kiváló versenytapasztalatnak, valamint a termékeink és számtalan tesztjének, így személyre szabott módon tudunk önnek tanácsot adni az Önnek.
A folyamatos továbbképzések garantálja számunkra a legfrissebb technikai tudás megszerzését!

Kiemelten foglalkozunk a BMW normál és ESA csillapítókkal, nem csak javítani tudjuk őket, de tudunk ajánlani jobb helyettesítő megoldásokat kedvező áron.

Hogy még több kínálatot tudjunk nyújtani ezen a területen, 2018-tól több új termékkel sikerült kiegészíteni a palettánkat, felvettük a listánkra Hyperpro márkát mely a csillapítói mellett a legjobb első és hátsó progresszívrugókat gyártja, valamint teljes kínálatot ad az ültető és emelő kittekre melyekkel akár 30-40mm ültetés vagy emelés is elérhető.

Magyarországon egyedüli képviseletkén meg kezdtük az Öhlins mountain bike csillapítók forgalmazását szervízelését

Továbbá vállaljuk még a MUPO és K-Tech suspension terméki beszerzését és javítását.

Nálunk a legtöbb esetben érkezéstől függően 1-2 munkanapos javítási idővel lehet számolni, szinte minden csillapítóhoz tartunk alap alkatrész

A javításhoz és beállításához a következő információk nélkülözhetetlenek:

  • A jármű adatai (gyártó, típus, gyártási év …)
  • Vezető adatai (súly, magasság, önbecsült vezetési szint …)
  • Információ mi működik jól, mi nem
  • Különleges igények

Az értékesítéssel és a javításokkal kapcsolatos további kérdésekkel vagy tanácsokkal kérjük, hívjon bennünket!

Telefonszám: + 36 30 409 9518

Email: fdeczi@gmail.com