MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ MOTORKERÉKPÁR-FELFÜGGESZTÉSI KÖZPONTJA

Pályatesztek

Szerviz megállapodást tudunk kötni !

A DRS motorsport jelen lesz az összes Motocross Bajnoki versenyen, illetve a versenynaptárt figyelembe véve, több pályanapon, és Enduro cross versenyen. Az ambiciózus versenyzők számára, akik a csillapítók kérdésében nagyobb teljesítményre törekednek és minősített segítségre számítanak, a következő évre szolgáltatási szerződést lehet kötni a Déczi Motorsporttal.

A pálya és a Tesztnapon kívül ez magában foglalja a verseny hétvégéin keresztüli támogatást is, beleértve a teljes szolgáltatást a fentiek mindegyike előtt.

A szolgáltatási csomag terjedelmét egyénileg alakítjuk ki.

Az egyéni beállítások és a beállítási változtatások éves tesztelési tapasztalatokat, kivitelezést és magas színvonalú felszerelést igényelnek, csak az összes tulajdonság kombinációja lehet eredményes. A versenyzőhöz készült csillapító összehasonlítható egy egyedi öltönnyel. Jól néz ki egy áruházi öltöny, de ha az ügyfél azt akarja, hogy tökéletes legyen, akkor nem tudod megkerülni az egyedi szabásokat.

Mindenki más és mást vár el a csillapítóktól még akkor is, ha a mai sorozat csillapítóknak már nagyon magas szintje van, gyakran a kis személyes változások teszik a jobbá használhatóbbá. Nem mindig van szükség drága kiegészítő alkatrészekre, hogy a csillapítóidat személyedre szabják.

Az ügyfeleink nagy előnyeit élvezheti a 25 éves kiváló versenytapasztalatnak, valamint a termékeink és számtalan tesztjének.

A Cégünk egyik erőssége az, hogy pontosan ezt az egyéni koordinációt fejlessze ki a versenyzővel. Természetesen olyan alapvető információk alapján, mint például a versenyző súlya, a versenyzési szintje, a pálya jellege stb., ezekkel lépésekkel lehet célba érni, de ez csak akkor lesz igazán jó, ha együtt dolgozunk a pályán is.

Ha a versenyző célzott visszajelzést ad, és lehetőséget ad a technikusnak arra, hogy ennek megfelelően reagáljon és hangolja a futóművet. Egy nap alatt a versenyző annyi beállítást kipróbálhat, a képzett technikussal együtt mely fáradhatatlanná teheti a motorozási élményt.

Azt tudnotok kell, hogy a világ legjobb versenyzőit is számtalan futómű specialista kiséri a lehető leg jobb eredmény elérésében.

Bárki számára, aki versenyez egyértelműnek kell lennie, hogy egy ilyen szolgáltatási nap nem ingyenes. Ennek ellenére sok versenyző fél ennek a költségnek a kifizetésétöl, de Ha el gondolkodik azon, hogy hányszor költötte el ennek többszörösét és hogy az eredmény akkor is messze volt a várttól, akkor megéri a szakembert megfizetni.

A költségek több versenyzővel is megoszthatók. Ez természetesen csökkenti az egyes pilóták számára rendelkezésre álló időt, személyes tapasztalat alapján maximum 2-3 versenyzővel lehet jó eredményt elérni.

Lehetőség van arra, hogy a klubok, kereskedők, vagy csapatok 2-nél több pilótát a versenypályára szervezzenek, a helyes rugó és geometria beállítására, de ez is legfeljebb 10 versenyzőből álló csoportban valósíthatók meg, ideális esetben kombinálhatjuk ezt egy vezetési technikával és egy profi edzővel.

Az összes teszteredményt a tesztnap után írásban megkapják a versenyzők, amely alapján később újra beállíthatják maguk az elállított csillapítóikat.

Ajánlatkérés

6 + 9 =