MAGYARORSZÁG ELSŐSZÁMÚ MOTORKERÉKPÁR-FELFÜGGESZTÉSI KÖZPONTJA

XTrig villabefogók

Forradalmi ellentétes szorítórendszer (ROCS) volt az XTRIG egyik leglátványosabb és legösszetettebb fejlesztése az elmúlt években. Ennek a rendszernek az előnyei a hagyományos villahídhoz képest a villacsövek alacsonyabb deformációja a befogási területen, ami észrevehetően befolyásolja a villa reakcióját. De a két ellentétes szorítóval ellátott szerkezet is, amely nagyobb biztonságot biztosít a villa elfordulásával szemben az önzáró hatás miatt.

Szintén az Off-Road motorokhoz rendelhető a XTRig alsó és felső villabefogó, mely használatával biztosan jobban és gyorsabban fognak csúszni az első csillapítók, továbbá nagyobb ugrásoknál biztosan a helyükön maradnak.

Többféle színben megvásárolható.

 

További infó telefonon vagy személyesen, Motor, típus és évjárat megjelöléssel!

XTrig kormánybefogó

 

XTrig rugófeszítő

 

A rugófeszítővel gyorsan és egyszerűen beállíthatja a motorkerékpár negatív süllyedését, nagyon rövid idő alatt változhatja akár negatív akár pozitív irányba. Ennek a rugófeszítőnek köszönhetően a motor stabilabbá válhat, nagyobb tapadást biztosíthat a könnyebb és gyorsabb beállítás miatt.

XTrig rajtsegítő

 

A szabadalmaztatott rajtsegítő rendszer a kettő pozícióban biztosítja, hogy a motorkerékpáron gyorsan és mindenekelőtt biztonságosan illeszkedjen és megfelelő rajt pozícióba tartsa a motort a verseny indulásakor. Így már a verseny elején kaphat egy esélyt a jobb eredmény elérésére.

Több információ írásban, telefonon vagy személyesen az üzletünkben!